Verbouwing restaurant Bargo nadert lancering

Ivan Smulders, eigenaar van het nieuwe Bargo, direct gelegen aan de A58 bij afslag 21, is één van de ondernemers die het aandurfde om tijdens de crisis een nieuw horecabedrijf te starten. 'De locatie van Breda Airport heeft mij uiteindelijk overtuigd. Alles wat ik wil met mijn zaak, kan met dit pand - restaurant, bar en evenementenlocatie.' Er was alleen een flinke verbouwing nodig om het naar mijn wens te krijgen zodat we onze gasten kunnen laten genieten van een warme gezellige sfeer. 

 

De laatste 4 maanden waren zijn andere 2 restaurants - Restaurant de Haard en Restaurant het Havenhuis alleen geopend voor afhaalmaaltijden. De focus kon daarom volledig komen op de verbouwing van Bargo - de naam die direct associaties oproept met airport gerelateerde termen.

Het restaurant is volledig verbouwd - een volledig nieuwe keuken is geplaatst, alles is geverfd, mooie houten barren geplaatst en het terras en de entree zijn van een mooie wand voorzien die zeker de aandacht zal trekken. De eventruimte heeft audiovisuele apparatuur en professionele verlichting gekregen waardoor (behalve dan COVID) niets een knallend feest nog in de weg staat. 

Het concept van het restaurant is toegankelijk, prima voor een kwalitatief goede lunch en een informeel diner. De formule is geschikt voor families, vrienden en zakelijke meetings. Naast het resaurant, de loungebar en de eventzaal biedt Bargo nog meerdere vergaderzalen op de eerste verdieping met direct uitzicht op de landingsbaan. Met name het enorme terras biedt een prachtige plek voor vliegtuigspotters, wandelaars en fietsers om van de vliegtuigen te genieten, onder het genot van een bak koffie of borrel. 

Ivan Smulders: 'De tweede horecasluiting door de COVID-19 blijft natuurlijk erg vervelend. Maar toen ik het besluit nam hield ik er in mijn begroting al rekening mee dat er bijvoorbeeld tijdelijk maar dertig mensen in mijn zaak mochten.'