Werken bij Bargo

De lampen branden sfeervol, de muziek speelt en de lekkerste geuren komen al uit de keuken. Wanneer bij Bargo de deuren opengaan kijken jij en je collega’s al verwachtingsvol uit naar de gasten. Want keer op keer willen we ze samen te verrassen. Met een glimlach op jouw gezicht én die van de gast. Met een extra hapje, een grapje of een extra stapje erbij als het nodig is. Van kok tot bediening, van afwasser tot schoonmaker, iedereen is hier een service minded van nature. En zit vandaag het restaurant vol zakelijke lunchers, zo bouwen we morgen de boel moeiteloos om tot een onvergetelijke bruiloftslocatie. Hier is geen dag is hetzelfde. Wanneer de gasten dan tevreden zijn vertrokken, helpen we elkaar met de laatste loodjes. En dan gaan de voetjes omhoog. En nemen er misschien zelf nog eentje, op een geslaagde avond.

Bargo

is ons jonkie. Nog niet zo lang open, maar vooral jong vanwege de lekker ongedwongen sfeer: niks moet, (bijna) alles mag ;) Gasten komen bij Bargo soms alleen maar om vliegtuigen te spotten met een kop koffie. Maar meestal ontvangen wij ze voor een gezellig hapje eten met vrienden, een zomerse burger op het terras of een spetterend familiefeest in de zaal.

Meer informatie over werken bij Restaurant Bargo? Vul het onderstaand formulier in of bel 0165-726161

Wij zoeken jou!

Ben jij iemand waarbij gastvrijheid door de aderen stroomt en die een kick krijgt van blije gasten om je heen? Zoek jij een dynamische werkplek waar je écht je ei kwijt kunt? Waar je initiatieven en inzet worden verwelkomd en beloond? En wil jij werken in een gezellig team, voor de leukste gasten én op een unieke plek? Solliciteer dan op een van onze vacatures!